d60d1626c956c79158dc770368f73406.jpg
c66f16b745dd972ecd9e4ffac1d3c81d.jpg
813298c8883ca42af0196a13615d7d47.jpg
2e067be2abd6ab12d4f4b3933b69f49d.jpg
aa25cc1876ea3f783694826fd653c9d0.jpg
bf96b8ae3e8eb0307c7a36f16dd5022f.jpg
2afe04cbcc168c2f5e6c0e2eb4ee2b66.jpg
9a009765a6ebcd56b54bae6aff394ef6.jpg
d70249cacfb41e9a91923a0448922a02.jpg
a3204c359242fbe2a427f94a368bbd54.jpg
6e1e683ffec95cf1b08fead4d7fbf0de.jpg
99b4927214fa6eadd91e277b27f04c6f.jpg
e715dfad594471b8b188d40d74a53251.jpg
a2af5dfc86d1c207b521fa1b7a001308.jpg
cf02e15d73f1fcf3dc330f88902e9642.jpg

Nieuw recept Brusselse wafels

brusselse wafels




Wij hebben niet stil gezeten, en zijn beginnen sleutelen aan ons wafeldeeg recept.
Een vernieuwd recept, een nieuw wafelijzer met een verbluffend resultaat. 
Kom ze zeker 's proeven, onze vers gebakken Brusselse wafels (met een toefje slagroom, niet te versmaden !) !

 ! Reminder ! 

Vanaf april zijn wij er ook weer op woensdag !



Kijk ook bij onze suggesties.